Mert ve Sude'den sonra Survivor All Star'da bir aşk bombası daha patladı! Batuhan Karacakaya bakın hangi yarışmacıya gönlünü kaptırdı

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2022 Ünlüler ve Gönüllüler izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Survivor Mert ve Sude'nin dışında Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan Batuhan Karacakaya'nın gönlünü bir yarışmacıya kaptırdığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022 Ünlüler-Gönüllüler izleyenlerden büyük ilgi gördü.

2021 yılında Survivor'a katılmış olan aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın adı Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı. Çıkan iddiaların ardından Karacakaya, "yarışmadaki herkes benim bacım" açıklamasında bulunmuştu.

BATUHAN'IN AŞK BOMBASI PATLADI

Mert ve Sude'nin aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Batuhan'ın da gönlünü bir yarışmacıya kaptırdığı öne sürüldü. Batuhan'ın Gönüllüler'deki büyük aşkı ifşa oldu.

Batuhan'ın Gönüllüler takımında mücadele Yağmur Banday'la Survivor'a katılmadan önce aşk yaşamaya başladıkları ve bunu herkesten gizledikleri iddia edildi.