Mert Ramazan Demir hata yapmam demişti... Takipçileri yalancı çıkardı! ''Arkadaşının sevgilisiyle...''

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir hata yapmam gibi iddialı bir cümle kurdu. Bu yorumun ardından sosyal medya kullanıcıları, Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in yalanını ortaya çıkardı. Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu üzerinde durulan yorumlarda, Afra Saraçoğlu'nun bir dönem Mert Yazıcıoğlu'nun sevgilisi olduğu hatırlatıldı.

Mert Yazıcıoğlu ile sevgiliyken, Mert Ramazan Demir ile Yalı Çapkını adlı dizide başrol olan Afra Saraçoğlu, 4 yıllık sevgilisinden ayrılmış ve aynı zamanda Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı da olan Mert Ramazan Demir ile sevgili olmaya başlamıştı. Bu durum sonrasında Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'e karşı bir cephe oluşmuştu.

Brand Week'e katılan Mert Ramazan Demir, hata yapmak ile ilgili konuştu. Ünlü oyuncu, "Hata yapabileceğimi kabul etmeyi pek sevmem pek hata da yapmam zaten. Hata kavramına karşı bir refleksim var sanırım." dedi. Bu sözler sonrası Demir'e sosyal medyada geçmişini hatırlatan yorumlar geldi.

İşte o yorumlardan bazıları!