Mert Fırat baba olmakla ilgili konuştu

Drama-belgesel filmi Into Dust'ın Türkiye gösterimine katılan Mert Fırat, basın mensupları ile sohbet etti. Kızını geçtiğimiz yıl kasım ayında kucağına alan Fırat, ''Tek özel hayatım çocuk'' diyen Fırat, ''Uykusuz geceler çok devam etmiyor. Bir yaşından sonra daha düzene girdi. Ama bütün özel hayatımız kızımız oldu. Allah herkese nasip eder inşallah'' dedi.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında kızı Seyhan Mia'yı kucağına alan Mert Fırat, geçtiğimiz akşam Drama-belgesel filmi 'Into Dust'ın Türkiye gösterimine katıldı.

Gazeteciler ile sohbet eden Mert Fırat, aile hayatıyla ilgili "Tek özel hayatım çocuk. Uykusuz geceler çok devam etmiyor. Bir yaşından sonra daha düzene girdi. Ama bütün özel hayatımız kızımız oldu. Allah herkese nasip eder inşallah." dedi.

"Baba olduktan sonra duygularda değişiklik oluyor mu?" sorusuna yanıt veren Fırat, şunları söyledi:

"İnsan eski cesaretini kaybediyor. Her şeyi iki adım geriden düşünüyorsun. Artık tek değilsin, kızım var eşim var. Bir aile var. Biraz daha temkinli bakıyor insan ama daha duygusal oluyor herhalde. Bakalım 1 yaşı geçtikten sonra biraz daha evden ayrılırken zorlanalım. Bir dahaki buluşmamıza net verilerle gelirim. Şu an anneye çok düşkün. Bir çıkar ilişkisi malum. Beni de çok seviyor."

Özcan Deniz: Derdim nafaka değil, velayet!