Mert bir kumandanımız var! 

FETÖ’nün darbe girişimini Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara ünlülerden destek gelmeye devam ediyor.

Ülkenin dört bir yanında düzenlenen demokrasi nöbetlerine ellerinde bayraklarla katılan ünlü simalar arasında Demet Akalın, Işın Karaca ve Özgün vardı. Sahneye çıkarak beraberlik mesajları veren ünlü isimler, Türk milletinin güçlü olduğunun altını çizdi ve şehit ailelerine baş sağlığı diledi. 

Ülke bölünmeyecek

Işın Karaca demokrasi nöbetinin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, şunları söyledi: Bu ülke asla bölünmeyecek. Darbelere sonuna kadar hayır! 

İyi ki bu milletin evladıyım 

Elinde Türk bayrağıyla sahneye çıkan Demet Akalın, gecede gözyaşlarını tutamadı. Sosyal medya hesabından darbeye hayır demokrasiye evet diyen ünlü şarkıcı bu kez meydanlara inerek ‘’Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Fakat ne mutlu bana ki bu milletin evladıyım. Ne mutlu bize çok kudretli, çok merhametli ve çok mert bir kumandanımız var. Allah ondan bin kere razı olsun" diye konuştu. 

Kötü günler geçecek! 

Söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu dile getiren Özgün de, "Türkiye çok kara günler gördü. Fakat bu birlik ve beraberlikle bu kara günlerden çıkabildik. Bugünler de geçecek. Allah bir daha böyle kötü günleri vatanımıza, milletimize yaşatmasın" ifadelerini kullandı.