Meriç Aral ve Leyla ile Mecnun'un yıldızı sevgili çıktı! Aralarındaki yaş farkı şaşırttı

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Meriç Aral, özel hayatıyla da merak edilen ünlü isimler arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile sezonun yorgunluğunu atmak içim tatile giden ve romantik kareleri yayınlanan Meriç Aral'ın Leyle ile Mecnun'un yıldızıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon final yapan ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Kırmızı Oda dizisinde rol alan Meriç Aral, Doktor Ayşe karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Meriç Aral, izleyici tarafından yakın markaja alındı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncuyla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

MERİÇ ARAL İLE SERKAN KESKİN AŞK YAŞIYOR

Güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Aral'ın kendisi gibi oyuncu olan Leyla ile Mecnun'un yıldızıyla sevgili olduğu ortaya çıktı. Meriç Aral ve Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin 4 yıldır aşk yaşıyor.

İlişkileri hakkında "Her şey çok güzel gidiyor. Evlilik ileride olabilir ama şu an çok mutluyuz. İlerisine bakacağız" şeklinde konuşan çiftin arasındaki yaş farkı gündeme geldi. Ekranların sempatik isimlerinden olan başarılı oyuncu Serkan Kesin 44, Meriç Aral 33 yaşında.