Menderes Samancılar Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı: Bu insanların yerleri doldurulamaz

Usta sanatçı Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti. Önceki gün düzenlenen cenaze törenine Kayhan Yıldızoğlu ile Kürk Mantolu Madonna'da birlikte çalışmış olan Menderes Samancılar da katıldı. Menderes Samancılar, ''Bu insanların yerleri doldurulamaz, en azından böyle uğurlarken saygımızı gösterelim. Yanında olalım. Bütün büyüklerimiz yolcu ediyoruz. Kayhan abimiz de asla unutmayacağımız abilerimizden biri'' dedi.

Aralarında "Kara Murat" ve "Malkoçoğlu"nun da olduğu 250'nin üzerinde filmde imparator, rahip ve kral gibi rollerde oynayan Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi toprağa verildi. Levent'teki Afet Yolal Camisi'ndeki törende taziyeleri sanatçının kızları Deniz Yıldızoğlu ile Sibel Aybar kabul etti.

Cenaze törenine katılan oyuncu Menderes Samancılar, "Kayhan abimiz gerçekten çok değerli sanatçılarımızdan biriydi. Duayen biri, iyi bir hocaydı. En azından ben onunla birlikte bir yol yürümüş olmaktan çok mutluyum. Birlikte Kürk Mantolu Madonna'da çalışmıştık. Yaşı o zaman bile hayli ileriydi ama gerçekten hepimize önder olacak kadar bir coşkusu vardı. Bu insanların yerleri doldurulamaz, en azından böyle uğurlarken saygımızı gösterelim. Yanında olalım. Bütün büyüklerimiz yolcu ediyoruz. Kayhan abimiz de asla unutmayacağımız abilerimizden biri" diye konuştu.