Menajerimi Ara'ya Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ve Beyti Engin konuk oluyor

Star TV'de ekrana getirilen Barış Falay, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Menajerimi Ara kadrosuna 3 sürpriz isim dahil oldu. Menajerimi Ara'ya bu hafta Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ve Beyti Engin konuk olacak.

Başrollerinde Barış Falay, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı Star TV'nin sevilen yapımları arasına adını yazdıran Menajerimi Ara dizisi konuk oyuncuları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

İrem Derici, Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç gibi isimlerin konuk olduğu Menajerimi Ara'ya 3 sürpriz isim daha dahil oluyor.

Birçok başarılı projede rol almış olan Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ve Beyti Engin Menajerimi Ara'ya konuk oluyor. 3 ismin diziye konuk olacağının öğrenilmesinin ardından sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırırken yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları 'Diğer diziler pr nedir nasıl yapılır görsünler, bu arada çok sevindim', 'Yeni dizileri içindir kesin çok güzel olacak' ve 'Mantıklı pr çalışması' gibi yorumlarda bulundu.