Menajerimi Ara dizisine sürpriz konuk! Kefaret'in Nil'i Ege Kökenli kadroya dahil oldu

Star TV'de ekrana getirilen başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir transfer yapıldı. Kefaret'in Nil'i Ege Kökenli, Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor.

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Deniz Can Aktaş gibi başarılı isimlerin rol aldığı Menajerimi Ara dizisine Emir karakterine hayat veren Burak Tozkoparan kadrodan ayrılmış ve veda mesajını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Burak Tozkoparan'ın diziden ayrılması hayranlarını derinden üzerken yeni bir transfer haberi geldi. Kefaret'in Nil'i Ege Kökenli, Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ali Bilgin’in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Dizide; İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz. Dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.