Menajerimi Ara 21. bölümde neler yaşandı? Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı yayında!

Bu sezonun en başarılı yapımları arasında bulunan Menajerimi Ara dizisi pazar akşamları Star Tv'de izleyiciyle buluşuyor. Menajerimi Ara dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş gibi isimler yer alıyor. Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı ve 21. bölüm izleme linki haberimizde...

Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı yayında! Pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Menajerimi Ara 17 Ocak Pazar günü yayınlanan 21. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Menajerimi Ara dizisi konusu ve oyuncuları ile ekran başındakilerin beğenisini kazanmayı başardı. 

MENAJERİMİ ARA 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MENAJERİMİ ARA 21. BÖLÜM ÖZETİ

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşırtırken EGO Ajans’ta dengelerin değişmesine sebep olur. Kıraç ve Mayda, Beren’i bulmak için bir araya gelirken, Serkan ve Feris de temsil ettikleri oyuncu ve yönetmen ile ilgili çıkan krizi çözmek için karşı karşıya gelirler. Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli bir oyuncu adayını önerir. Genç oyuncu adayının beklenilenden daha farklı biri çıkması ise işleri karıştırırken Çınar ve Dicle bu sorunu çözmek için birlikte hareket eder. 

Kıraç ise Serkan’la ilgili araştırmalar yapmaya başlar. Barış’ın sette yaşadığı beklenmedik bir olay herkesi telaşlandırır. Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz teklif kafaları karıştırırken Dicle ve Barış nihayet baş başa kalırlar. Ancak gizemli birinin Barış ve Dicle ilgili atacağı adım ilişkilerini tehlikeye sokacaktır.

MENAJERİMİ ARA 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MENAJERİMİ ARA OYUNCU KADROSU

Kıraç Özdal (Barış Falay)

Feris Dikmen (Canan Ergüder)

Çınar Bilgin (Fatih Artman)

Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu)

Barış Havas (Deniz Can Aktaş)

Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu)

Emrah Ayoğlu (Semi Sırtıkkızıl)

Gülin Yetik (Gamze Karaduman)

Beren Kahraman (Yaprak Medine)

Jülide (Nazlı Senem Ünal)

Bekir (Bedir Bedir)

Leyla (Pınar Ünsal)

Mayda (Aslı Mavitan)

Meral (Buse Sinem İren)

Ece (Duygu Şen)

Aydın (İdeal Beran Kotan)