Meme kanserine yakalanan Şimal sevenlerine söz verdi! 'Mücadelemi bırakmayacağım'

Canan Ergüder'in arından meme kanserine yakalandığını duyuran şarkıcı Şimal, sevenlerini üzmüştü. Saçlarını kazıttığı anları paylaşmış olan ünlü şarkıcı yeni yaşını kutladı. Paylaşımında takipçilerine söz verip onlara seslenen Şimal, 'Mücadelemi asla bırakmayacağıma söz veriyorum' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Şimal, geçtiğimiz haftalarda meme kanserine yakalandığını duyururken saçlarını kazıttığı anları takipçileri ile paylaşmıştı. Şimal'in meme kanserine yakalanması hayranlarını ve yakınlarını derinden sarsarken genç şarkıcının güçlü duruşu herkese umut verdi.

Şimal, yeni yaşını kutlarken paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti. Şimal, şu ifadeleri kullandı:

'TANIMADIĞIM KİŞİLERİN DİLEKLERİ DUALARI BENİ HAYATA BAĞLADI'

'Yeni yaşımda dileğimin ne olduğunu az çok tahmin etmişsinizdir. Yanına bir kaç bir şey daha ekledim yine de. Bu hastalık beni buldu ama yanında bir sürü kalp kazandırdı. Dm den hiç tanımadığım kişilerin dilekleri duaları nasihatleri beni hayata tekrar bağladı. O kişilerle gönül bağım nefes aldığım sürece devam edecek inşallah.

'MÜCADELEMİ BIRAKMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM'

Arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyor, mücadelemi asla bırakmayacağıma söz veriyorum. İyi ki varsınız dostlarım hepiniz şifa veriyorsunuz...'