ABD'ye yerleşen Meltem Miraoğlu'nun üvey oğlu ile başı dertte

Hayat Devam Ediyor dizisinden ayrılmasından sonra oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşen Meltem Miraloğlu, kendisinden yaşça büyük Patrick ile evlendi. Miraloğlu'nun üvey oğlu ile başı dertte olduğu iddia edildi.

Meltem Miraloğlu, bir döneme damgasını vuran Hayat Devam Ediyor dizisinde rol almasından sonra Amerika'ya yerleşti. Orada 82 yaşındaki Patrick ile evlenen Miraloğlu, hakkında iddialar arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Miraloğlu'nun ABD'li kocasına vasiyet yazdırdığı ve ölümünün ardından tüm mal varlığının kendisine bıraktırdığı iddia edilmişti.

Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun üvey oğlu ile başının dertte olduğunu öne sürerek şunları söyledi: "Patrick'in öz oğlu hem üvey annesi Meltem Miraloğlu'na, hem de öz babasına dava açtı. Babasının yaşlılık ve aile düzenini bozacak yaşam tarzı içinde olduğunu mahkemeye sunan öz oğlu, babasının hayatını ve parasını kontrol etmek için Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvurarak vasilik ve vasiyet iptal davası açtı. Patrick'in oğlu, Meltem'in sadece babasının parası ve Green Card için evlendiğini ekleyerek, babasının Meltem'e bıraktığı servet için yazdığı vasiyetin iptalini de istedi"