Meltem Miraloğlu'nun eşi kimdir? Meltem Miraloğlu kaç yaşında, aslen nereli?

Geçtiğimiz yıllarda kendisinden 48 yaş büyük ABD vatandaşı Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu bu kez de şaşırtan bir haberle gündeme geldi. Meltem Miraloğlu kendisinden 28 yaş büyük psikoloğu John ile aşk yaşıyor. Miraloğlu, psikoloğu John'u nikah şahidi yapmıştı. Meltem Miraloğlu'nun eşi kimdir? Meltem Miraloğlu kaç yaşında? İşte merak edilen tüm detaylar...

Meltem Miraloğlu herkesi şaşkına uğratan bir haberle gündeme geldi. 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük ABD vatandaşı Patrick ile evlenen ünlü oyuncu, bu kez de psikoloğu ile aşk yaşıyor. Miraloğlu'nun, ine kendisinden 28 yaş büyük birisiyle birlikte olması sosyal medyada gündem oldu. Peki, Meltem Miraloğlu eşi kimdir? Meltem Miraloğlu kimdir, kaç yaşında?

MELTEM MİRALOĞLU EŞİ KİMDİR?

Meltem Miraloğlu eşi Patrick ile 2019 yılında dünya evine girdi. ABD vatandaşı olan Patrick, Meltem Miraloğlu'ndan 48 yaş büyük olmasıyla gündemde bir süre konuşulmuştu.

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

13 Ocak 1987 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi.

Meltem Miraloğlu, 2 yaşındayken geçim sıkıntısı nedeniyle ailesiyle beraber İstanbul'a yerleşti.

Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Meltem Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 'Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi' reklam filminde rol alarak ilk ekran deneyimini yaşadı. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizisinde canlandırdığı 'çocuk gelin' rolü, büyük yankı uyandırdı.

2013 yılında 'Adını Kalbime Yazdım' adlı dizide 'Dicle' karakterini oynadı. 2016'da bir dram ve bir korku filmi ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu, Aşık Veysel'in hayatının anlatıldığı yapımda halk ozanının eşi 'Esme'yi oynadı.

2018 yılında teklif gelmediği için ABD'ye gitmeye karar veren Meltem Miraloğlu, "Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika'dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz" açıklamasında bulundu.