Meltem Miraloğlu, 82 yaşındaki eşi tarafından hortumla darp edildi

Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun, 82 yaşındaki Amerikalı eşi tarafından hortumla darp edildiği ve hamile olduğu iddia edildi. İddiayı, ses sanatçısı Onur Akay ortaya attı.

Hayat Devam Ediyor dizisiyle tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu, 2019 yılında kendisinden tam 48 yaş büyük ABD'li Patrick Grady ile evlenmişti. Miraloğlu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ses sanatçısı Onur Akay, oyuncunun hamile olduğunu ve Hollywood'a gitmek istediği için 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından hortumla darp edildiğini iddia etti.

Akay iddiasında şu ifadelere yer verdi: 'Bu sefer Meltem'in, 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından darp edildiği ve hamile olduğu konuşuluyor. Bana ulaşan görgü tanıkları, olayın 8 gün önce geçtiğimiz 3 Ağustos tarihinde olduğunu söyledi.

Görgü tanıklarının bana anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş. O arada Patrick'i sakinleştirmek isteyen komşuları Meltem'in defalarca, 'Vurma hamileyim!' dediğini duymuş."