Melisa Döngel, Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı! Böyle görüntülendi

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen Melisa Döngel, daha önce Aleyna Tilki için tahsis edilen VIP minibüsü binerek oradan uzaklaştı.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Melisa Döngel, özel hayatıyla sık sık magazin basınında yerini alıyor. Aşk hayatı magazin manşetlerini süsleyen Melisa Döngel, 2021 yazında birlikte olduğu turizmci Deniz Şahin'den "İlişkimiz toksik hale geldi" ayrılık kararı almıştı.

Daha önce Fenerbahçeli futbolcu Sosa, sonrasında kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz ile adı anılan Döngel, yeni bir aşka yelken açtı. Güzelliği ile herkesin beğenisini toplayan Döngel, modacı Gülnur Güneş'in kardeşi, Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi, iş insanı Kadir Güneş ile yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre Melisa Döngel ile Kadir Güneş'in mart ayında ilişki yaşamaya başladığı öğrenildi.

Yeni imajıyla Seda Sayan'a benzetilen genç oyuncu, "Öyleyse ne mutlu bana. Ben olumsuz yorumları kafama takmıyorum." dedi. Ünlü oyuncu, Kadir Güneş'in daha önce Aleyna Tilki için tahsis ettiği VIP minibüse binerek mekandan ayrıldı.