Melisa Aslı Pamuk'tan Sen Büyümeye Bak'taki partneri Kaan Urgancıoğlu'na soğuk duş! Gözünü kırpmadan...

Aslı Enver'in başrolünde yer aldığı ve senaryo gereği kadroya veda ettiği ''Sen Yaşamaya Bak'' filminin devam serisi olan ''Sen Büyümeye Bak'' projesinde Kaan Urgancıoğlu ile Melisa Aslı Pamuk partner oldu. Büyük ilgi gören ''Sen Yaşamaya Bak'' filminin başarılı ismi Melisa Aslı Pamuk partneri Kaan Urgancıoğlu'nu sosyal medyada takipten çıktı. Pamuk'un hamlesi ise sosyal medyada ''anlamsız bir hamle'' olarak yorumlandı. Urgancıoğlu, Pamuk'u takip etmeye devam ediyor.

Kara Sevda dizisinde abi-kardeşi canlandıran Melisa Aslı Pamuk ile Kaan Urgancıoğlu yıllar sonra Netflix projesi için yeniden bir araya geldi. "Sen Yaşamaya Bak" filminin devam filmi olan "Sen Büyümeye Bak" filminin başrolleri paylaşan Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk hayranlarını yeniden heyecanlandırdı.

MELİSA ASLI PAMUK KAAN URGANCIOĞLU'NU TAKİPTEN ÇIKARDI

Pamuk verdiği röportajda Urgancıoğlu için "Kaan'la daha önce abi-kardeşi oynadık. O dönem çok keyifliydi benim için. Kaan ile tekrar oynamak beni heyecanlandırıyor. Biz çok iyiydik, benim için onunla oynamak çok keyifli, çok kolay." diyerek övgü dolu sözler sarf etmişti. Ancak güzel oyuncudan beklenmedik bir hamle geldi. Melisa Aslı Pamuk Kaan Urgancıoğlu'nu takipten çıkardı. Urgancıoğlu ise Pamuk'u takip etmeye devam ediyor.