Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz birbirine girdi! Olayın perde arkası ortaya çıktı

Ego dizisinde başrolleri paylaşan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında yaşanan gerginlik gündeme geldi. Sette ''Geç kaldın'' tartışması yaşayan ikiliden Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk'u sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Partnerler arasında yaşanan gerginliğin detayları da ortaya çıktı.

Çarpışma dizisinde rol almalarının ardından ekran uyumu beğenilen Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz Ego dizisinde yeniden partner oldu. Ego dizisinin çekimleri esnasında yaşanan gelişme magazin gündemine bomba gibi düştü. Başrolleri paylaşan Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz arasında sette gerginlik çıktığı iddia edildi.

Güzel oyuncu pazar günü yapılan çekimlere geç kaldı. Bu duruma sinirlenen Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında tartışma yaşandı. Duymaz daha sonra partnerini sosyal medyada takipten çıkardı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre sahnenin çekimlerini tamamladıktan sonra Pamuk, set ekibine "Çok mu geciktim" diye sordu. Ekip de "En fazla birkaç dakika" yanıtını verince Pamuk, Duymaz'ın yanına giderek davranışının nedenini sordu. İki oyuncu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Duymaz'ın daha sonra partnerini takipten çıkması sosyal medya kullanıcılarının hemen dikkatini çekti. Ancak bugün yapımcı Efe İrvül'ün iki oyuncuyu barıştırdığı öğrenildi. Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz'ı takip etmeye devam ediyor.