Melisa Aslı Pamuk Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmadı! İsmail Hacıoğlu'ndan tepki geldi

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Melisa Aslı Pamuk, Kadınlara Mahsus filminde olduğu gibi Cem Karaca'nın Gözyaşları'nın galasına da katılmadı. İsmail Hacıoğlu, partneri Pamuk'a tepki gösterdi. İsmail Hacıoğlu'nun tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası önceki akşam gerçekleştirildi.

MELİSA ASLI PAMUK GALAYA KATILMADI

Bir süredir sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Fransa'da yaşamını sürdüren Melisa Aslı Pamuk, Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına katılmaması ile dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı halıda gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara cevap veren İsmail Hacıoğlu, Pamuk'un galaya katılmamasıyla ilgili "Mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazım" diyerek tepki gösterdi.

KADINLARA MAHSUS FİLMİNİN GALASINA DA KATILMAMIŞTI

Melisa Aslı Pamuk, yurt dışında olduğu ve pasaportu çalındığı için daha önce rol aldığı Kadınlara Mahsus filminin galasına da katılmamıştı.