Survivor 2021 Melis Sezer nereli, ne iş yapıyor? Melis Sezer kimdir, kaç yaşında?

Melis Sezer Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan güçlü yarışmacılardan biridir. Yarışmanın yapımcısı olan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesaplarından Survivor'a katılan ünlü isimleri duyururken dikkat çeken isimler arasında yer alan Melis Sezer'ın hayatı merak edilen yarışmacılar arasında. İşte Survivor 2021 Melis Sezer kimdir, yaşı ve biyografisi..

Melis Sezer, yeni yılda Tv8 ekranlarında başlayacak olan Survivor 2021 kadrosunda yer almasıyla dikkat çeken isimler arasında. Bir dönem Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçilerden olan Melis Sezer, Survivor 2021'de güçlü bir yarışmacı olarak görülüyor. Peki Survivor 2021 yarışmasında ünlüler kadronsunda yer alan Melis Sezer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Melis Sezer, Survivor 2021 ünlüler takımında. Yeni sezonu merakla beklenen Survivor’ın yayınlanan tanıtımı ile birlikte ünlüler takımı kadrosu belli oldu. Grand Slam’e katılan ilk Türk tenisçi olan Melis Sezer, internette hemen araştırılmaya başlandı.

Milli tenisçimiz Melis Sezer, Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alıyor. Genç yaşına rağmen ülkemizi uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil eden Melis Sezer, Survivor 2021 kadrosu açıklanması ile araştırılan isim oldu.

MELİS SEZER KİMDİR?

Melis Sezer, 2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğdu. Türk millî tenisçi Melis Sezer, Enka Spor Kulübü oyuncusudur.

Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi oldu.