Melis Sezen makyajsız görüntülendi! Bakan dönüp bir daha baktı...

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından olan, Derin karakteri ile beğeni toplayan Melis Sezen, Levent'te kuaförden çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu, yüzünde hiç makyaj olmadığını söyledi. Sezen'in duru güzelliği dikkat çekti.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile Sadakatsiz dizisinde rol alan Melis Sezen, önceki gün Levent'te objektiflere yansıdı. Derin karakteri ile çok konuşulan Melis Sezen, kuaförde bakım yaptırdığını söyledi.

Muhabirler ile sohbet eden güzel oyuncu 'Çok ihtiyacım vardı. Sette sürekli işlem görmekten saçlarımız yıpranıyor çünkü. Makyaj yok evet. Sıfır makyaj! Ruhum istiyorsa yapıyorum, istemediğimde doğal halimle mutluyum' dedi.

İşte Melis Sezen'in makyajsız hali...

Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj Derin karakteri hakkında şunları söylemişti: 'Derin'i her zaman en derinde bulmaya çalıştım, hâlâ da en derinine inmeye çalışıyorum. Bu bitmeyecek bir yolculuk ve böylesi duygusu yüksek, inancının peşinden giden, genç kızlıktan kadınlığa hatta anneliğe yolculuğu olan bir karaktere hayat vermekten çok mutluyum.'