Melis İşiten annelik hakkında konuştu: Dünyaya anne olmak için gelmiş kadınlardan değilim

Bir derginin Anneler Günü özel sayısı için açıklamalarda bulunan Melis İşiten, dikkat çeken sözler sarf etti. Anneliği hakkında konuşan Melis İşiten, ''Dünyaya anne olmak için gelmiş kadınlardan değilim'' dedi. İşiten, gündeme geldi.

Kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile evliliğini noktalayan Melis İşiten, MAG Mayıs sayısı Anneler Günü özel sayısına konuştu. Uraz Kaygılaroğlu ile olan evliliğinden Ada adında kızı dünyaya gelen Melis İşiten, annelik üzerine açıklamalarda bulundu. İşiten, şunları söyledi:

"Annelik; üzerine düşünüp, kafa yorup, hayaller kurup, planladığım bir şey değildi hiçbir zaman benim. Dünyaya anne olmak için gelmiş kadınlardan olduğumu düşünmedim hiçbir zaman" diyen İşiten, "Ne zaman hayatıma Uraz girdi, o zaman beraber dünyaya bir çocuk getirme fikriyle anne olmaya heyecanlandım ve süreçte hiçbir planım ya da beklentim olmadı açıkçası anneliğe dair. Hatta kendi gözlemlerim ve deneyimlerimden nasıl anne olacağım bilemem ama nasıl anne olmayacağım onu biliyordum dedim hep.

Erkek olsa Uraz'ın babasının adını koyacaktık. Kız olunca karar biraz bana bağlıydı. Ada dediğimiz şeyin; özgürlük, denizle çevrili olması, ayakta kalabilmesi gibi anlamlara dayanmasını sevdik. Bir de soyadı yeterince uzun diye isminin kısa olması işimize geldi."