Mehmet Yalçınkaya'nın annesini görenler gözlerine inanamıyor! Adeta annesinin kopyası

MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın annesi, sosyal medyanın gündeminde. Doğal tavırları ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mehmet Yalçınkaya'nın annesiyle olan benzerlikleri, en çok konuşulan konular arasında. Sosyal medya kullanıcıları, anne ve oğul için ''birbirlerinin kopyaları'' yorumlarında bulunuyorlar.

Mehmet Yalçınkaya, MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden biri olarak her sezon ekranda yer alıyor. Tatlı sert mizacı ile büyük ilgi gören ve MasterChef izleyicilerinin büyük sempatisini kazanan Mehmet Yalçınkaya, özel hayatını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde, adını kullanarak müşteri çekmeye çalışan restoranlar ile gündeme gelen Mehmet Yalçınkaya, bu kişileri uyaran bir video yayımlamıştı. Ünlü şef son olarak, annesi ile çekildikleri bir fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı.

MEHMET YALÇINKAYA'NIN ANNESİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR!

Yalçınkaya ile annesini gören herkes aynı yorumu yaptı. Sosyal medya kullanıcıları, Mehmet Yalçınkaya ile annesinin birbirlerine olan aşır benzerliklerine dikkat çeken yorumlarda bulundular.

Kullanıcıların çoğunluğu anne-oğulun birbirlerine ikiz kadar benzediklerine yönelik yorumlarda bulundular.

İşte MasterChef jürisi şef Mehmet Yalçınkaya ve annesi!