Mehmet Özer’in yeni sevgilisi Verda Özer kimdir, kaç yaşında? Tülin Şahin kimdir?

Mehmet Özer’in yeni sevgilisi Verda Özer kimdir sorusu araştırılıyor. Verda Özer kimdir kaç yaşında sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Özer Tülin Şahin Mayıs ayında 12 yıllık evliliklerine son vermişlerdi. Memet Özer, eski eşi Tülin Şahin'le boşanmalarından sonra, ''Metal yorgunluğu yaşıyorduk. Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık. Zaman içinde anlaşamadığımız konular arttı'' demişti. Magazin gündeminde bir süre bu konu konuşulmuştu. Birbirlerine 'Büyük' ve 'Küçük' olarak hitap eden ex çiftin evliliğinin bitmesiyle ilgili pek çok rivayet türetilse de, onlar sessiz sedasız boşanmayı başarmıştı. Mehmet Özer ile Verda Özer’in sevgili olduğu haberi gündeme geldi. Günaydın, köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Memet Özer’in yeni aşkı Verda Özer’i kaleme aldı. Cankurt, bu ilişkinin üç hafta önce başladığını açıkladı. Peki Verda Özer kimdir? Merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Verda Özer kimdir kaç yaşında sorusu merak ediliyor. Mehmet Özer’in yeni sevgilisi Verda Özer ne iş yapıyor, Tülin Şahin kaç yaşında sorusu araştırılıyor. Manken Tülin Şahin ve şef Mehmet Özer 12 yıldır evliliklerini Mayıs ayında sonlandırmışlardı. Boşanmaları ile ilgili birçok rivayet ortaya atılmaya çalışılsa da sansasyonel bir durum ispatlanamamıştı. Memet Özer, eski eşi Tülin Şahin'le boşanmalarından sonra, "Metal yorgunluğu yaşıyorduk. Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık. Zaman içinde anlaşamadığımız konular arttı" demişti. Birbirlerine 'Büyük' ve 'Küçük' olarak hitap eden ex çiftin evliliğinin bitmesiyle ilgili pek çok rivayet türetilse de, onlar sessiz sedasız boşanmayı başarmıştı. 1971 doğumlu olan Mehmet Özer, aslında Halkla İlişkiler Uzmanıdır. Uzun yıllar otelcilik sektöründe çalışmış olan Mehmet Özer, Türk Televizyonlarında yaptığı yemek programları ile dikkat çekmiştir. Mehmet Özer ile Verda Özer’in sevgili olduğu haberi gündeme geldi.

Günaydın, köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Memet Özer’in yeni aşkı Verda Özer’i kaleme aldı.  Cankurt, bu ilişkinin üç hafta önce başladığını açıkladı. Peki Verda Özer kimdir? Merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

MEHMET ÖZER'İN YENİ SEVGİLİSİ

Tülin Şahin’le olan 12 yıllık evliliği geçtiğimiz yıl sona eren sosyetik aşçı Memet Özer yeni bir aşka yelken açtı. Özer’in, kendisiyle aynı soyadı taşıyan gazeteci Verda Özer ile birliktelik yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

MEHMET ÖZER KİMDİR?

1971 doğumlu olan Mehmet Özer, aslında Halkla İlişkiler Uzmanıdır. Uzun yıllar otelcilik sektöründe çalışmış olan Mehmet Özer, Türk Televizyonlarında yaptığı yemek programları ile dikkat çekmiştir.

Manken Tülin Şahin ile evli olan Mehmet Özer, çeşitli yemek yarışmalarında jüri olarak da yer almıştır. Cnn Türk'te bir dönem "Hayatın Tadı" isimli programı sunmuştur. Şimdilerde ise Fox TV'de yayınlanan "Mehmet Özer ile Mutfakta" adlı yemek programını hazırlayıp sunmaktadır.

VERDA ÖZER KİMDİR?

23 Aralık doğumludur. Gazetecidir. 

TÜLİN ŞAHİN KİMDİR?

13 Aralık 1980, Odense’de doğdu.1998 yılında Paris’te modellik kariyerine tam zamanlı olarak başladı. Türkiye’ye 1999 yılında Zeki Triko çekimi için geldi ve tanındı.2001 yılında tulinsahin.com’u açarak Türkiye’de top modeller arasında bir ilke imza attı. 2008 yılının sonunda kadınlara yönelik tuliss.com’u kurdu.İlk olarak bir AVM’de, 14 yaşında tesadüfen keşfedildi. Yüzlerce genç kız arasından Danimarka’da birinci seçildi. İlk yıllarda Cindy Crawford’a olan benzerliğiyle tanındı ve Sivaslı Cindy lakabıyla anıldı. Fakat başarısı ve iş disipliniyle adını sağlamlaştırdı.1986 yılında Olacak O Kadar Programında, 1996 yılında Tatlı Kaçıklar dizisinde, 1999 yılında Gece Şahinleri Filminde rol aldı.

Kitapları

81 İl 81 Ünlü 81 Yemek (Ciltli)

Kral Prens ve Fakir

Siz Hala Diyet mi Yapıyorsunuz?