Mehmet Önder'den Şahan Gökbakar'a tepki! ''Dava et ama kaçma, mert ol''

Şahan Gökbakar ile daha önce aynı projede rol alan oyuncu ve sunucu Mehmet Önder, yaptığı siyasi paylaşımlar ile gündeme gelen Şahan Gökbakar ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Şahan Gökbakar, kendisini zora sokan bu paylaşımı sonrası eski rol arkadaşı Mehmet Önder'i engelledi. Önder de, ''Dava et ama kaçma, mert ol'' diyerek tepki gösterdi.

Oyuncu ve sunucu Mehmet Önder, komedyen Şahan Gökbakar ile ilgili bir açıklamada bulundu. Daha önce Şahan Gökbakar ile bir projede beraber çalıştıklarını belirten Mehmet Önder, o projeden Gökbakar dışında kimsenin ücretini alamadığını anlattı.

"SENİN NE OLDUĞUNU ANLATSAM, İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZSIN"

Şahan Gökbakar'ın yaptığı bir paylaşıma cevap veren Mehmet Önder, yaşadıkları olayı şu sözler ile anlattı:

"Bak Şahan, seninle aynı filmde oynadık, kardeşin yönetmendi, senin dışında kimse parasını alamadı, bilmiyorsun zannedip sana söyledim meğer emekçilerin hakkını sen ve kardeşin yiyormuşsunuz, burada namuslu vatansever pozu kesme, senin ne olduğunu anlatsam insan içine çıkamazsın."

Daha sonra Önder, "Şahanzeler ve Şahansavarlar yazıyor dünden bu yana, tebrik ve teşekkür ediyorlar, insanlar bıkmış Şahan ve namuslu vatansever pozu kesen diğerlerinden, anladığım kadarıyla bu ülkede önce bu balonları patlatmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN İLK İŞİ ENGELLEMEK OLDU

Yaşanan olay sonrası Gökbakar'ın ilk işi Önder'i engellemek oldu. Önder ise bu duruma, "Bir yanlışlık varsa düzelt, iftira ise dava et ama kaçma, mert ol" sözleri ile tepki gösterdi.