Mehmet Dinçerler hakkında yok artık dedirten iddia! Herkes yeni sevgilisi sandı ama aslı akla hiç gelmeyecek bir şey çıktı

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz haftalarda Rawan Bin Hussain adlı bir model ile görüntülenmişti. Bir partide yakınlık kuran iki ismin sevgili oldukları öne sürülmüştü. Öyle ki Rawan Bin Hussain, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile de Mehmet Dinçerler'in kendisine jest yaptığını cümle aleme göstermişti. Ancak iki isim hakkındaki gerçek bambaşka çıktı.

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler, 4.5 aylık evliliğinin bitmesinin ardından hızlı davranmış ve adı Kuveytli model Rawan Bin Hussain ile anılmaya başlamıştı. Mehmet Dinçerler ve Rawan Bin Hussain hakkında ortaya atılan aşk iddiaları asılsız çıktı. Takvim'in haberine göre; arkadaşlarının bir düğününde tanışan ve İstanbul'da aralarındaki samimiyeti daha da ilerlettikleri öne sürülen iki isim, sosyal medyada da birbirlerini takibe almışlardı.

Kuveytli model sosyal medya hesabından da 50 bin TL'lik lüks bir çanta ile dev bir buketi paylaştı. Ve Mehmet Dinçerler'in jesti ile adeta şov yaptı ancak daha sonra bu arkadaşlık sona erdi. Ülkesine dönen Hussain ile Dinçerler takipleşmeyi bıraktılar.

HERKES SEVGİLİ SANDI GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

İddiaya göre; Mehmet Dinçerler ile ortak arkadaşları sayesinde tanışan Rawan Bin Hussain, Dinçerler'in 5 bin dolarlık teklifi sonrası ünlü iş insanıyla arkadaşmış gibi yaptı.