Bu dizi Diriliş Ertuğrul'u bile tahtından eder! Mehmet Bozdağ'dan ses getirecek proje!

Diriliş Ertuğrul dizisiyle macerasına başlayan Mehmet Bozdağ yeni bir dizi projesini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü senarist ve yapımcı Mehmet Bozdağ yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Gelen bilgilere göre, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Al Sancak dizisinin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali gibi önemli oyuncular olacak. Öte yandan dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

Mehmet Bozdağ'dan ses getirecek proje! Bu dizi Diriliş Ertuğrul'u bile tahtından eder. Bozdağ Film yeni bir dizi projesi için kollarını sıvadı. Kuruluş Osman dizisi atv ekranlarında macerasını sürdürürken Mehmet Bozdağ yeni bir proje için kolları sıvadı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali'nin başrollerinde yer alacağı dizinin adı ilk olarak Avcı olarak duyurulmuştu. Alınan son dakika kararıyla dizinin adı değiştirildi ve yeni adı Al Sancak olarak belirlendi.

HAZIRLIKLAR TAMAM...

Bozdağ Film yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmet Bozdağ yeni bir proje için hazırlıkları tamamladı.

BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU

Uğur Güneş ve Gülsim Ali'nin başrolünde yer alacağı diziye dair detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Rotasını işte böyle belirlediler! Gönül Dağı'na vedası kıyamet koparan isimden güzel haber var!

TRT'DE YAYINLANACAK

Seyircilerin merakla beklediği dizinin TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacağı bilgisine yer verildi.

MEHMET BOZDAĞ KİMDİR?

Mehmet Bozdağ 1983 yılında doğdu. Kayseri doğumlu olan Bozdağ, Sakarya Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olup Yüksek Lisansını aynı üniversitede Sosyoloji alanında tamamlamıştır.

Profesyonel kariyerine Ustalar, Alimler, Sultanlar isimli belgesel niteliğindeki filmin yapımcılığı ve senaristliği ile adım atmıştır. Şu anda Kuruluş 'Osman' isimli dizinin yapımcılığını ve senaristliğini yürütmektedir.

Bozdağ, Osmanlı Devleti'nin kuruluşunda hem fikri hem de manevi anlamda önemli bir dönemi ihtiva eden, Kayı Obası'nın 13. Yüzyıl'da yaşadığı olayları tarih biliminin ışığı altında yansıtan "Kuruluş Osman" dizisinin proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını yürütmektedir. Diriliş Ertuğrul dizisinin devam ettiği dönemde başlayıp Mayıs 2016 tarihinde sona eren Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" dizisinin de yapımcılığını ve senaristliğini yapmıştır.