Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in Harun'u Mehmet Aslantuğ nereli?

Mehmet Aslantuğ, Masumiyet dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fox Tv'de çarşamba akşamları ekrana gelecek olan yapım güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Aslantuğ, İktisat Fakültesinde eğitimini bırakarak, oyunculuğa yönelmiştir. Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in Harun'u Mehmet Aslantuğ nereli?

Mehmet Aslantuğ ekranlar yeni dizisi Masumiyet ile dönüyor. Dizide Harun Orhun karakterine hayat verecek olan Aslantuğ, büyük bir babalık sınavı ile karşı karşıya gelecek. Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Adana Altın Koza'da ödülleri bulunan Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in Harun'u Mehmet Aslantuğ nereli?

HARUN ORHUN KİMDİR?

Steril, bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik dehşetli suçlamalarla lekelenecek olan Harun, dünyası kızı İrem'in etrafında dönen gerçek bir ''süper baba''. Babalığa dair en büyük sınavını eşinin zamansız kaybıyla verdiğine inansa da, Harun'un babalık sınavı yaşanacak vahşetle birlikte yeni başlıyor.

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Mehmet Aslantuğ, 25 Eylül 1961'de çiftçi bir ailenin son çocuğu olarak doğdu. Oyunculuğa orta/lise öğrenciliği döneminde kurdukları tiyatro kulübüyle başladı. Üniversite yıllarında İktisat Oyuncuları Topluluğu / Deneysel Sahneyle oyunculuğuna devam etti. 1985 yılında, İktisat Fakültesini bırakarak profesyonel oldu. 1985/95 yılları arasında ki 10 yıl hem aktör olarak çalıştı, hem de içerik ve teknik üretimle ilgili sektörün altyapısıyla ilgili çalışmalara katıldı.

Arzum Onan kimdir, kaç yaşında? Arzum Onan nereli, kaç çocuğu var?

Aynı dönemde; "Gün Doğmadan", "Ateş Böceği", "Karayar Köprüsü", "İz Peşinde", "Belene", "Baka Olur Ağaların Düğünü", "Kopuk Takımı", "Vurguna İnmek", "Ateşten Günler", "Gerilla", "Yalancı", "Yengeç Sepeti", "Akrebin Yolculuğu", "Bir Kadının Anatomisi" gibi film ve TV dramalarında başrol oynadı.

1993 yılında Detay Film Atölyesini kurdu. Altyapı yatırımları yaptı, içerikler hazırladı. 1994'de Arzum Onan'ı tanıdı. 1996'da evlendiler. 1997-2000 yılları arasında kendi yapımcılık ve yönetmenliğinde ilk çalışma olan "Merdoğlu", "Hırsız", "Bir İstanbul Masalı", "Hanımın Çiftliği", "Canım Babam", "Veda", "Ben Onu Çok Sevdim", " Kördüğüm", "Karatay", "Kardeş Çocukları" gibi projelerde çalıştı.

Antalya Altın Portakal Film Festivali 1992.1993.1994; Altın Kelebek 1990,1994,1997,2004; Adana Altın Koza, 1993; Çağdaş Sinema Oyuncuları, 1994; Altın Objektif, 1998 "En İyi Erkek Oyuncu" ödülleriyle birlikte birçok üniversite ve kurum tarafından ödüllendirildi.

Hülya Avşar kaç yaşında, aslen nereli? Masumiyet Hale Ilgaz kimdir?

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan nereli, sevgilisi kim?

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında, nereli?

Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü nereli, sevgilisi kim?