Mehmet Ali Erbil'in yeni programındaki partneri kızı Yasmin Erbil oldu

Evinde rahatsızlanmasının ardından kaçış sendromu rahatsızlığı nükseden ve uzun bir tedavi sürecinden geçen Mehmet Ali Erbil, sağlık durumunun iyi gitmesiyle birlikte yeni proje için kolları sıvadı. Yapımcı Polat Yağcı, Mehmet Ali Erbil'in yeni programındaki partnerinin Yasmin Erbil olduğunu açıkladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evinde düşüp yaralanmasının ardından sevenlerini korkutmuştu. Ünlü şovmen kaçış sendromu rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle hastanede uzunca bir süre tedavi edildi. Sağlık durumu iyiye giden Erbil, hastaneden taburcu olurken tedavisine evinde devam ediliyor.

Son dönemde özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in yeni projesine dair detaylar ortaya çıkarken yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Ali Erbil'in programdaki partnerinin kızı Yasmin Erbil olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili detayları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklayan Polat Yağcı, şu ifadeleri kullandı:

'Baba kızı aynı projede buluşturmak bize nasip oldu. Yepyeni bir program geliyor. Mehmet Ali Erbil seneler sonra ekranlara dönüyor hem de kızıyla birlikte. Baba-kızın buluştuğu sürpriz proje çok yakında...'