Mehmet Ali Erbil'in çocuk isteği ailede kriz çıkardı! Ali Sadi: Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım

Yasmin Erbil konuk olduğu programda babası Mehmet Ali Erbil hakkında ''Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum'' açıklamasında bulundu. Mehmet Ali Erbil, Yasemin Erbil'in gündem olan açıklamalarının ardından ise durumu umursamadan ''tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim'' diyerek fitili ateşledi. Erbil, babasının açıklamalarının aile içerisinde kriz yarattığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, konuk olduğu programda babası hakkında "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." demişti.

Mehmet Ali Erbil de kızının açıklamalarının ardından "Evlenip bebek sahibi olmak istiyorum. Çocuklarımın da hoşuna gider, ailemize heyecan katar." diyerek olay yaratmıştı.

SnobMagazin'de yer alan habere göre; Yasmin Erbil, babasının "Yeniden bebek istiyorum" sözleri için, "Ona hiç girmeyeyim. Telefonda çok kızdım. Öyle bir şey yok. Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş. Onu hiç kaldıramayız" dedi.

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil, "Gülseren'i ailemle tanıştırdım" sözleri için Yasmin Erbil: "Tanışmadım. Asla tanışmadım. Tanışmak gibi amacım yok." ifadelerini kullandı.

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil için, "Ondan babalık görmedim" sözleri içinse, "Sonrasında babam beni aradı ve üzüldüğünü söyledi. Eksik olan duygusal boşluk. Duygusal boşluğum fazla... Maddi olarak her zaman yanımızdaydı. Duygusal boşluğum fazla, kendimde travmalarım olduğunu görüyorum. Küçükken, 'Sinemaya gideceğiz' derdi bir anda kız belirirdi" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan açıklama: Bebek sahibi olmak istiyorum