Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen Serdar Ortaç itirafı: Kumar için şarkılarının telif haklarını sattı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Jülide Ateş'in sunuculuğunu üstlendiği Gain'de ekrana getirilen 40 adlı programa konuk oldu. Yakın arkadaşı Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığı hakkında konuşan Erbil, 'O kadar bağımlı oldu ki bir türlü kopamadı. O da öyle deşarj oluyor. Besteyi oradan etkilenerek yapabiliyor diyelim... Bütün telif haklarını sattı, buraya kadar geldi durum' ifadelerini kullandı.

Gain'de yayınlanan 40 adlı programın bu haftaki konuğu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oldu. Yakın arkadaşı Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığıyla ilgili ilk kez konuşan Erbil, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Serdar Ortaç'la dostluğunuza ne oldu?' sorusuna yanıt veren Mehmet Ali Erbil, şunları söyledi: 'Hiçbir zaman bozulmadı dostluğumuz, asla. Ama biz ona çok tavsiyelerde bulunduk, şunu bırak artık dedik, nedir yani kazanacağın? Ne kazanabilirsin? Kaybettiklerine bak önce bir ya. Neler kaybetti benim canım arkadaşım, neler kaybettiğini biz çok iyi biliyoruz.

'KUMAR OYNAMAK İÇİN BÜTÜN TELİF HAKLARINI SATTI'

O kadar bağımlı oldu ki bir türlü kopamadı. O da öyle deşarj oluyor. Besteyi oradan etkilenerek yapabiliyor diyelim... Bütün telif haklarını sattı, buraya kadar geldi durum.

Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı, telif haklarını satmak ne demek ya? Ne için sattığını biliyor musunuz? Evinde kumar oynamak için sattı. Ben çok yakın arkadaşıyım, bunu benden iyi kimse bilemez.

'ŞARKILARI NEREDE ÇALINSA, PARASI SATTIĞI ADAMA GİDİYOR'

Şimdi şarkıları nerede çalınsa, parası sattığı adama gidiyor. O parayı aldı kumarda bitirdi. O bizden vazgeçmez, biz de ondan vazgeçmeyiz ama vazgeçemiyoruz kumardan.'