Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan yorumu: ''Seda bunu hak ediyor''

Yıllardır birbirleriyle olan yakın dostluklarıyla bilinen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan, magazin dünyasının en çok nikah masasına oturan isimleri olarak da dikkat çekiyorlar. Mehmet Ali Erbil, yakın dostu Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile nikah masasına oturacak olması hakkında yorumda bulundu.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenecekleri yönündeki haberlerle magazin gündeminden hiç düşmüyor. Mayıs ayında 7. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan için, bir dönem küs oldukları sanatçı dostu Mehmet Ali Erbil'den yorum geldi.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN SEDA SAYAN YORUMU

Erbil daha önce, "Seda Sayan yedinci evliliği yapıyor. Siz 4'te kaldınız. Sizin 5, 6 olacak mı?" şeklindeki soruya, "Ona yetişmeme daha çok var. 6'ncıya gidememiştim. '7'nciye kısmet' dedim. Bak 7'nci geldi. Şimdi 7'nciye gidemezsem, kısmet 8'nci nikahına giderim" diyerek şaşırtan bir açıklamaya imza atmıştı.

Sayan için yeni bir yorumda bulunan Erbil, "Seda Sayan'ın 7. evliliği hayırlı uğurlu olsun. İnşallah mutlu olur bunu çok hak ediyor. Yaş farkını hiç bir şekilde konu etmemeleri gerekiyor. Kalbin yaşı olmaz ki. Bu bir programlama işi değil. Aşkın yaşı olmaz" ifadelerini kullandı.