Mehmet Ali Erbil'den çocuklarıyla 67. yaşa özel mutluluk pozu!

Mehmet Ali Erbil yeni yaşını kızları Sezin Erbil, Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi Erbil ile birlikte kutladı. Ali Sadi Erbil'in babasına olan benzerliği dikkat çekerken, Mehmet Ali Erbil ile Yasmin Erbil'in samimi pozları da dikkatlerden kaçmadı. Baba-kız geçtiğimiz aylarda karşılıklı sözlü polemikle gündeme gelmişlerdi.

Mehmet Ali Erbil ile çocukları arasında bir süredir sözlü bir polemik yaşanıyordu. Küçük kızının "babalık görmedim" şeklindeki açıklamalarının ardından, "Evlenip bebek sahibi olmak istiyorum. Çocuklarımın da hoşuna gider, ailemize heyecan katar." diyen Mehmet Ali Erbil'e SnobMagazin'de yer alan habere göre; kızı Yasmin Erbil, "Ona hiç girmeyeyim. Telefonda çok kızdım. Öyle bir şey yok. Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş. Onu hiç kaldıramayız" demişti.

Mehmet Ali Erbil ile çocukları bir arada!

Bu olaylar yaşanırken Mehmet Ali Erbil, 67'inci yaşına girdi. Ünlü sanatçı, kızları Sezin ve Yasmin ile oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp poz verdi. Erbil, "Çocuklarımla doğum günümü kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum, iyi ki varsınız" diye yazdı.

İşte o aile pozu!