Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya servet misillemesi!

Acun Ilıcalı ile Mehmet Ali Erbil'in arasındaki tartışma, servet kavgasına dönüştü. Son olarak Mehmet Ali Erbil kendi serveti üzerinden Acun Ilıcalı'ya cevap verdi.

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada, Acun Ilıcalı'nın servetini ve başarısını sorgulayan ifadeler kullanmıştı. Bu söylemlere cevap veren Acun Ilıcalı ise Mehmet Ali Erbil'e, "Ona gülüyorum sadece. Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Bir yapımcıyla oyuncu aynı parayı mı kazanır? Mehmet Ali zaten bir yapımcı kadar kazanacağını hesap ettiyse hayata 5-0 mağlup başlamış. Televizyonda belki bir milyar insana program seyrettiriyorum; sonra Acun nasıl para kazanıyor? Ne güzel bir dünya bu ya! Mehmet Ali Erbil ile ben ne zaman bir araya gelmişim? Daha önce hiç benim kanalımda yer almış mı? Ben herkesi kanalımda çalıştırmak zorunda mıyım?" cevabını vermişti.

Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya servet misillemesi!

Mehmet Ali Erbil'den bu sözlere karşılık geldi. Ünlü sanatçı açıklamasında serveti hakkında şunları söyledi:

"Sanatçılar arasında vergi rekortmeni olmuşluğum var. Kazandığım her şey ortada. Şu anda oturduğum ev bile toplasan 10 milyon eder. Eşlerime verdiğim evlerin toplamı da 10 milyon dolardır.

Hiçbir zaman kumarda varımı yoğumu yitirmedim. Çoluğumun çocuğumun geleceklerini garantiye aldım. Ben hiç çalışmasam da çocuklarıma, torunlarıma yetecek kadar servetim var."

Bu sene en çok onlar paraya kıydı! 2023 yılında estetikleri çok konuşulan ünlüler

Her sahnesi tüyleri diken diken etti... İşte 2023 yılının en iyi 16 korku gerilim filmi