Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan kavgasına Seren Serengil de dahil oldu: Tapeleri var, paylaşırım

Seda Sayan'ın Mehmet Ali Erbil hakkında 'tecavüz' suçlamasında bulunmasının ardından Seren Serengil de kavgaya dahil oldu. Erbil ile olan yakınlığı bilinen Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seda Sayan'a gözdağı verdi. Serengil, 'Zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayan, peşkeş çekenleri hiç affetmem. Bende bu arsızların tapeleri var. Daha laf ederlerse paylaşırım' ifadelerini kullandı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Seda Sayan'ı hedef göstererek 'geçmişi kirli' kavgasını başlattı. Seda Sayan da Erbil'e yanıt vererek 'Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur' sözlerinin ardından ortalık bir anda karıştı. Yaşanan kavgaya Seren Serengil de dahil olurken sert açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın iddialarını kesin bir dille yalanlarken Seren Serengil, Sayan'ın geçmişine göndermelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Serengil, 'Mehmet Ali, seni üzeni üzerim. Hele pavyondan çıkıp, yemediği halt kalmamış, zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayan peşkeş çekenleri hiç affetmem. Sana attıkları iftirayı onlar ispat edemezler ama bende bu arsızların tapeleri var. Sana bir laf daha ederlerse onları yayınlarım' ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, Seda Sayan hakkında yaptığı sert paylaşımı dört dakika içinde silerek tüm dikkatleri üzerine çekti.