Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la tartıştı, yaptığı skandal hareketle pes dedirtti!

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ve arkadaşı M.M. isimli iş insanıyla Özcan Deniz'i dinlemeye gitti. Ancak Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı ve mekanı terk etti. Böyle olunca da hesabı, davetlisi olan arkadaşı M.M. ödemek zorunda kaldı. M.M. yaptığı açıklamada, ''Olay 70 bin lira değil, olay Mehmet Ali Erbil'in mekana girdiğinde hesabı bana getirmelerini söylemesi. Onu her yerden engelledim. Dostluğumu da bitirdim.'' ifadesini kullandı.

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ile gündem olmaya devam ediyor. Kendisinden tam 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yapan Mehmet Ali Erbil, iddiaya göre skandal bir harekete imza attı. Yeni Günaydın'ın haberine göre; Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta, Özcan Deniz'in sahne alacağı akşam mekanda 4 kişilik masa ayırttı ve buraya Ankaralı iş insanı arkadaşı M. M'yi de misafir etti. Nişanlısı Gülseren Ceylan da geceye kız arkadaşı ile katıldı.

KAVGA ETTİ, HESABI ÖDEMEDEN GİTTİ

Fakat gecenin sonuna doğru Erbil ile Ceylan bilinmeyen bir nedenle tartıştılar ve Erbil, hesabı dahi ödemeden mekandan gitti.

Mehmet Ali Erbil ile sevgilisi Gülseren Ceylan doğa yürüyüşüne çıktı

Gecenin sonunda ise 70 bin liralık hesap geldi ve bu hesabı M. M ödemek zorunda kaldı. M.M. yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kendisi beni mekana davet etti. Bende gittim daha sonra Mehmet Ali Erbil kız arkadaşı ile tartışınca mekanı terk etti. Gelen 70 bin liralık hesabı ödedim. Olay 70 bin lira değil, olay Mehmet Ali Erbil'in mekana girdiğinde hesabı bana getirmelerini söylemesi. Onu her yerden engelledim. Dostluğumu da bitirdim."