Haftanın magazin haberleri (25 Ekim - 30 Ekim 2021)

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay arasında neler oluyor? Seda Sayan aradığı aşkı buldu mu? Tuba Büyüküstün'den eski sevgiliye büyük vefa... İşte haftanın magazin haberleri...

Bu haftanın magazin başlıkları adeta gündemi salladı. İşte haftanın magazin haberleri...

SEDA SAYAN, AŞK İDDİALARINI YALANLADIĞI ATA ÇAĞLAYAN İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Bir süredir yalnız olan Seda Sayan'ın adı kendisinden 15 yaş küçük Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı dedikodularına karıştı. Seda Sayan iddiaları yalanlarken geçtiğimiz akşam Çağlayan ile romantik bir akşam yemeği yedikten sonra mekan çıkışında görüntülendi. Sayan, görüntü alındığını fark edince hızla aracına ilerledi.

ECE RONAY'DAN MEHMET ALİ ERBİL'İN KIZI YASMİN ERBİL'E AĞIR SÖZLER

Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki olaya Yasemin Erbil de dahil oldu. Yasmin Erbil'in "TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum" sözlerine yanıt veren Ece Ronay, sert çıkışta bulundu. Ronay, "Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta ünlü oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun" sözleri ile gündem oldu.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN, ESKİ SEVGİLİSİ SAMİ SAYDAN'IN OĞLUNUN CENAZESİNDE YER ALDI

Tuba Büyüküstün, eski sevgilisi Sami Saydan'ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan'ın vefatının ardından büyük destek oldu. Ünlü oyuncu, eski sevgilisine büyük destek.

ÖZCAN DENİZ'İ DARP ETMEKLE SUÇLANAN FEYZA AKTAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Özcan Deniz'i darp eden ve üzerini parçalayan Feyza Aktan, olayla ilgili ilk kez konuştu. 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulunan Aktan, şunları söyledi;

"Bu olayın 2 gün öncesi var. Planlanmış bir olay. Biliyorsunuz benim altımdan arabayı aldılar. Kuzey'i okula Özcan'ın şoförü getirip götürüyordu. Bir gün öncesi şoför bana mesaj attı. "Ben hastayım yarım Kuzey'i alamayacağım" şeklinde... "Okey, Özcan ile hallederiz" dedim. "Özcan Bey de alamayacak" dedi.

Sabah aradım açmadı, mesaj attım dönmedi. Ben çocuğu okula taksi ile götürdüm. Gün içinde sürekli olarak yarını organize etmeye çalıştım. Babayla kontak kuramadığım için, ben yine şoför ile görüştüm. Şoför bana "Ben bir süre onu okula götüremeyeceğim. Bana böyle talimat geldi. Lütfen Özcan Bey ile irtibat kurun" dedi."

DENİZ AKKAYA'DAN ESER YENENLER'E CEVAP

Eser Yenenler geçtiğimiz günlerde katıldığı programda Deniz Akkaya'nın "Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmüyorum" açıklaması sorulması üzerine "Şişmanlar da Deniz Akkaya'ya bayılıyordu, Allah Allah... Talihsiz bir açıklama." dedi. Deniz Akkaya'dan Yenenler'e cevap gecikmedi.

Akkaya, şunları söyledi: "Eser'e yöneltilen soru aslında çok yönlü cevap verilmesi gereken bir sorudur. Öncelikle Eser'in de söylediği gibi bu mevzu onun programında ortaya çıkmış bir cümledir ama bu cümlenin başı sonu yani giriş gelişme sonucu var.

Eser'in bana programda sorduğu soru ve kilo mevzusu erkekler ve ilişkiler üzerineydi ki şu an bunu tekrarlıyorum; 44 yaşında çocuğun peşinden tek başına koşan, üreten bir anne olarak pek tabii ki kendine iyi bakan sağlığına dikkat eden yani kısaca bilinci yüksek bir erkekle olmak istemem son derece doğal."

'KARE YÜZ' EFEKTİ İLE TANINAN ÜMRAN AVCU KAZANCINI AÇIKLADI

"Bir fenomen bir günde ne kadar kazanıyor?" sorusuna da yanıt veren Ümran Avcu, "TikTok'ta ortalama iyi bir yayıncı, her ay çok rahat 50 bin lira kazanıyordur. Ben TikTok'ta o kadar yayın açmıyorum. Ben sadece TikTok'tan aylık 4-5 bin lira kazanıyorum. Instagram'da ise reklam teklifleri geliyor, arasından beğendiğim bir ürünün tanıtımını yapıyorum" dedi.

BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN DİSKALKULİ OLDUĞUNU AÇIKLADI

Meriç Aral ve Efe Tunçer'in 'Teras Noir' adlı YouTube kanalına konuk olan ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan, hastalığını ilk kez açıkladı. Diskalkuli (matematiksel öğrenme güçlüğü) olduğunu açıklayan Küçükçağlayan, "Sayılarla ilgili problem yaşıyorum. Özellikle para üstü konusunda inanılmaz geriliyorum" ifadelerini kullandı.

İSMAİL BALABAN VE SURVİVOR İLAYDA ŞEKER AŞKINI İLAN ETTİ

Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban, yarışma döneminde annesinin "Yılan" dediği nişanlısı ile yollarını ayırdı. Survivor yarışmasında tanıştığı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlayan Balaban, yeni sevgilisi ile el ele video çekerek sosyal medyadan paylaştı. Ünlü çift, aşkını ilan etmiş oldu.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN KIZ KARDEŞİ İLE FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ ile olan çekildiği kare sosyal medyada yayıldı. Tatlıtuğ'un kardeşi güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. Sosyal medya kullanıcıları "genlere hayran kalmamak mümkün değil" gibi yorumlarda bulundu.

BUSE VAROL VE ALİŞAN'DAN BOŞANMA İDDİALARININ ARDINDAN JET PAYLAŞIM

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından zor günler geçiren Alişan'ın iki çocuğunun annesi Buse Varol ile boşanacağı yönünde haberlerle gündeme geldi. Çıkan haberlerin ardından Alişan, eşi ile çekildiği kareyi nazar boncuğu koyarak paylaşırken Buse Varol da kendi sayfasında yer vererek "canım kocam" notunu düştü.

KAAN YILDIRIM, HADİSE SORUSUNU DUYUNDA SÖYLEŞİYİ SONLANDIRDI

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi yaptı. Mikrofonu eline alan genç öğrenci Yıldırım'a, "Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?" sorusunu yöneltildi.

Soru karşısında neye uğradığını şaşıran 34 yaşındaki ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, söyleşiyi noktalamak zorunda kaldı.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN EŞİ NESLİŞAH ALKOÇLAR'IN ADININ NEREDEN GELDİĞİNİ HÜLYA KOÇYİĞİT AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde Akşam'dan Yasemin İlan'a özel açıklamalarda bulunan Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit, Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın isminin nereden geldiğini açıkladı. Koçyiğit, " Eskiden biz tüm yazı Kuşadası'nda geçirirdik. Orada ben Neslişah Sultanla tanışmış, ona hayran olmuştum. Sohbet ettikten sonra ona 'ilk torunuma sizin isminizi verebilir miyim' diye sordum. O da, "Tabiki ama biraz ağır olacak. Benim hayatımı şöyle bir düşünürseniz ağır olacaktır" dedi. Ben yine de o ismi koymak istediğimi söyledim." dedi.

BEREN SAAT'İN YENİ HALİ HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Son olarak Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinde başrol olarak yer alan Beren Saat, dişlerini yaptırdı. Ünlü oyuncunun hayranları Saat'in hamlesinin ardından ikiye bölündü. Saat, hayranlarından doğallığını bozduğuna yönelik eleştiriler aldı.

ÇAĞLA ŞIKEL'DEN BEST MODEL VE ERKAN ÖZERMAN HAKKINDA AÇIKLAMA

Miss Turkey 1997 güzeli Çağla Şıkel, Etiler'de basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Erkan Özerman ve Best Model hakkında ortaya atılan iddialar sorulan Şıkel, "Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok." dedi.

HADİSE, MEHMET DİNÇELER'İN ANNESİ İLE TANIŞTI

Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktalamasından kısa bir süre sonra Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise hakkında "istenmeyen gelin" iddiaları gündeme gelmişti. Hadise cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü popçu Hadise, Mehmet Dinçeler'in annesi ile tanıştı.

İZZET YILDIZHAN'DAN KIZLARI İLE İLGİLİ TARTIŞMA YARATACAK AÇIKLAMA

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen İzzet Yıldızhan, 2. Sayfa programına konuk oldu. 9 çocuk babası Yıldızhan, "Karşıma eş getirme şansı yok. Ben seçmeyeceğim tabii ki, mutlaka aileler görüşür. Flört edilmemeli. Çünkü gençlik hata yapıyor. Ondan sonra evlilikleri bitiyor" sözleri ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

ACUN ILICALI KIZI MELİSA'NIN DOĞUM GÜNÜN KUTLADI... DÜŞTÜĞÜ NOT ŞEYMA SUBAŞI'NA GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Şeyma Subaşı ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Melisa'nın doğum gününden kareyi paylaşan Acun Ilıcalı, düştüğü notla dikkat çekti. Ilıcalı'nın düştüğü "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al" notunu Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

İBRAHİM TATLISES İŞ İLANI İLE TEPKİ TOPLADI, PAYLAŞIMI KALDIRDI

Eski sağlığına kavuşmaya başlaması ile konser maratonuna 12 yıl sonra kaldığı yerden devam eden İbrahim Tatlıses, yoğunluk nedeniyle asistan için ilan açtı. Tatlıses, ilanda yer verdiği "Eli ayağı düzgün olsun" ifadeleri ile tepki topladı. Paylaşımı kaldırıp yeni bir açıklamada bulunan ünlü türkücü, "Biz iş vermek istiyoruz arayanlar çene çalıyor anlamadım, ben de iptal ettim" ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI VE MISIRLI SEVGİLİSİ MOHAMMED ALSALOUSSİ AYRILDI

Uzun bir süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Meedo ile ilişkisini noktalayan Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile birlikte eski eşi Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine yerleştiği iddia edildi.

BÜLENT ERSOY DAVULCU AHMET İZGİ'YLE CANLI YAYINDA KAVGA ETTİ

İzgi, konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken Bülent Ersoy'un orkestra ekibine yardım etmediğini söyledi.

Hakkında ortaya atılan iddiaların ardından canlı yayına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, İzgi ile büyük tartışma yaşadı.

Ersoy'un, "Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. Onlar 25 güne kadar çıkamayacaklardı, en az 1 sene orada kalacaklardı. Bülent Ersoy'un Allah belasını veriyormuş, Allah onların belasını versin inşallah... Bana söylenince tövbe estağfurullah olmuyor. Siz o çirkin davranışlarını, o hallerini görseniz..." sözleri üzerine İzgi araya girmeye çalıştı.

Ersoy, İzgi'nin araya girmesine öfkelenerek "Bana bak, ben konuşurken konuşma, benden sonra konuş. O kadar terbiye kurallarını çiğneyen insanlarsınız ki..." dedi.

CEMRE BAYSEL AMELİYAT OLDU

Aytaç Şaşmaz ile başrollerini paylaştığı Baht Oyunu dizisinde rol almış olan güzel oyuncu Cemre Baysel, ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Sedyede çekildiği kareyi paylaşan Baysel, "Ben iyiyim, bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum" dedi.