Mehmet Ali Erbil rutin tedavisi için hastaneye yatırıldı: 16 şişe serum alıyorum

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıllarda evinin banyosunda düşerek yaralanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Kaçış sendromu hastalığı nükseden Erbil, uzun bir tedavi sürecinin ardı da taburcu oldu. Evinde tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yatırıldı. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Erbil, '16 şişe serum alıyorum' dedi.

DHA

Evinin banyosunda düşerek yaralanmasının ardından hastaneye kaldırılan ve kaçış sendromu hastalığı nükseden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımda gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi. Evinde tedavisine devam edilen Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yattı.

Uzun yıllardır kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yatırıldı. Erbil, tedaviye başlanmadan önce sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak, "'16 şişe serum alıyorum' dedi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, uzun yıllardır kaçış sendromu hastalığıyla mücadele ediyor. Erbil, uzun süren tedavisinin ardından taburcu edilmiş ve evine çıkmıştı. Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için yine hastaneye yatırıldı. Tedavisi öncesinde sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Mehmet Ali Erbil, '16 şişe serum alıyorum.' dedi.