Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi! Yeni projeyle ekranlara dönüyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşüp yaralanmasının ardından kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, uzun bir tedavi süreci geçirdi. Zorlu bir dönemden geçen Mehmet Ali Erbil ekranlara ara verdi. Önceki gün Maslak'ta görüntülenen ünlü şovmen Erbil, ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Maslak'ta bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ferruh Taşdemir'in desteği ile ayakta duran Erbil, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Erbil, 'Buranın ıslama köftesinin meşhur olduğunu duymuştum. Fırsat bulunca yemeye geldim' ifadelerini kullandı.

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre boyunca yoğun bakımda tedavi gördü. Hastaneden taburcu olmasının ardından tedavisine devam edilen Erbil, düzenli olarak serum takviyesi alıyor.

Yoğun bakım süreci ve evinde tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil, ekranlardan uzak olmak durumunda kaldı. Erbil, yakında bir televizyon projesi olacağını söyledi. Erbil, proje hakkında ise detay vermedi.