Mehmet Ali Erbil, ilk eşi Muhsine Hanım'a olan güveni ve verdiği değeri anlattı

Sanatçı Mehmet Ali Erbil, ilk eşi Muhsine Kmailoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Büyük kızı Sezin Erbil'in annesi olan Muhsine Hanım'a olan güveninden bahseden Erbil, hayatında halen daha en çok ilk eşi Muhsine Hanım'a güvendiğini, bankadaki parasını dahi sadece o'na söylediğini itiraf etti.

Gördüğü tedavi sebebiyle zor günler geçiren sanatçı Mehmet Ali Erbil, TV8'de yayınlanan Paylaş Benimle adlı programa konuk oldu. Burada hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Erbil, ilk eşi Muhsine Kamiloğlu hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Erbil, ilk kızı Sezin Erbil'in annesi olan Muhsine Kamiloğlu'na karşı büyük bir güvene sahip olduğunu belirten sanatçı şu sözleri söyledi:

"Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Kendi kendime 'tamam turnayı vurdun' dedim. Ben o zamanlar devlet tiyatrosundaydım. Çok az maaş alıyordum, tek başıma ev tutamıyordum. Nişanlandık beni iç güveysi aldılar, beni evlatları gibi sevdiler. Çok aşık oldum, çok büyük aşk yaşadık. Onun aşık olup olmadığını bilmiyorum. Bana çok çektiriyordu, çok kıskançtı. Ondan sonra her şey tersine döndü. O beni birdenbire çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik.

"EVLİLİĞİMİZ BENİM YARAMAZLIKLARIM YÜZÜNDEN BİTTİ"

Allah'tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu. Muhsine ilk eşim hayatımın her döneminde her evliliğimde yanımda oldu. Ben kimseye güvenmem, hayatımda ona güvendiğim kadar. Ben mesela bankaya para yatırırım. Bankada kaç para vardır bir tek Muhsine bilir... Ben kaç para kira alırım kimse bilmez sadece Muhsine bilir! Gerçek aşk gerçek sevgi bu bence... Bizimki 36 senedir aynı şekilde devam ediyor. Birbirimizi hiç kırmadık. Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti."