Meghan Markle'a dünyaca ünlü isimden tam destek! Beyonce teşekkür etti…

Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyon programcısı Oprah Winfrey'e verdikleri röportaj ile büyük yankı uyandıran Prens Harry ve Meghan Markle, yaptıkları açıklamalar ile dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Meghan Markle verdiği röportajda, Buckingham Sarayının oğulları Archie doğmadan önce ten rengini tartıştıklarını ve Sarayın ırkçı söylemlerde bulunduklarını açıklamıştı. Markle'a hayranlarının yanı sıra bir destek de dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'dan geldi.

7 Mart'ta Amerikan kanalı CBS'de yayınlanan röportajda samimi açıklamalarda bulunan Prens Harry ve Meghan Markle, oğulları Archie daha doğmadan Sarayda ten renginin tartışıldığını açıklamıştı. Beyaz bir baba ve siyahi bir annenin kızı olan Meghan Markle, "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" açıklamasında bulunarak şok etkisi yaratmıştı.

ÜNLÜ ŞARKICIDAN DESTEK!

39 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamalar ile çok konuşulan Meghan Markle'a destek verdi. Web sayfasında Sussex düşesi Meghan Markle için destek mesajı yayınlayan ünlü şarkıcı Beyonce, "Cesaretin ve liderliğin için teşekkürler Meghan. Hepimiz senden güç ve ilham alıyoruz" yazısını paylaştı.

2019 yılında 'The Lion King' filminin Londra'da yapılan galasında çekilmiş fotoğraflarını web sitesinde paylaşarak destek mesajında bulunan Beyonce, galada Markle'a "Prensesim" diyerek hitap etmişti.

Daha önce de Markle'a desteğini gösteren Beyonce, 2019 Brit Ödülleri'nde eşi Jay-Z ile 'En İyi Uluslararası Grup' ödülünü kazanmıştı. Çift, tören için bir video mesajı yollayarak Black History Month'a gönderme yapmış ve teşekkür etmişti. Ünlü çift, müzik videolarında yer verdikleri Leonardo da Vinci'nin resmi yerine, Meghan Markle'ın portresinin önünde durmuşlardı.