Meghan Markle ve Prens Harry yine tepkilerin odağında

Kraliyet ailesi ile bağlarını kopararak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni bir podcast ile anlaşma sağlayan Meghan Markle, Archewell adlı web sitelerini unvanlarını kullanarak ''Sussex.com'' adlı bir siteyle değiştirmesi Kraliyet tarafından tepkiyle karşılandı.

Prens Harry ve Meghan Markle çifti 2020 yılında İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak ABD'de yeni bir hayat kurdu. Ancak Kraliyet ile bağlarını koparan Prens Harry ve Meghan Markle gündemden düşmüyor.

NTV'de yer alan habere göre; Markle, Lemonada Media adındaki şirketle anlaştı. Anlaşma kapsamında Markle, podcast içerikleri üretecek. Lemonada Media daha önce Julie Louis- Dreyfus ve Jennette McCurdy gibi isimlerin podcast'lerini yayınlamıştı. Düşes, podcast yayınlarının sunuculuğunu üstelenecek. Medya şirketi aynı zamanda, Markle'ın Spotify'da yayınlanan Archetpes adlı podcast'lerini de yayınlayabilecek.

Ünlü çift, Archewell isimli web sitelerini biyografilerine ve son aktivitelerine yer veren Sussex.com adlı bir siteyle değiştirdi. Ancak kaynaklar, Sussex ünvanlarını ve kraliyet armalarını ticari amaçlarla kullanmalarının Saray'da şikayetlere neden olabileceğini ve Kraliyet Ailesi'ni kızdırabileceğini söylüyor.