Meğer EDHO ve Yalı Çapkını'nın yıldızları da Güldür Güldür'deymiş

Güldür Güldür Show 2011 yılından bu yana farklı adlar ve oyuncu kadrolarıyla ekranda yer alıyor. Programda bu zamana kadar pek çok isim rol aldı. Bu isimler arasında EDHO ve Yalı Çapkını'nın yıldız isimleri de vardı. Güldür Güldür'de rol alan ancak duyunca şaşıracağınız 4 ismi derledik. İşte EDHO ve Yalı Çapkını'nın yıldızları...

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Güldür Güldür Show ekranda 11. sezonuna girdi. 2011 yılından bu yana Beşer Beşer, İnsanlar Alemi ve Güldür Güldür Show adıyla 3 farklı isimle de toplamda 13. yılına girecek olan ekipte, bu zamana kadar pek çok isim sahne aldı. Kimileri 10 bölümden de az rol aldı, kimileri ise 1 sezonu aşkın süre sahne almış ancak daha sonra ayrılık kararı almışlardı. Bu isimler arasında bazıları var ki; duyunca, 'A! Bu isimde mi Güldür Güldür ekibinde' rol almış dedirtiyor. O 4 ismi sizler için derledik...

Meğer EDHO ve Yalı Çapkını'nın yıldızları da Güldür Güldür'deymiş

O isimler arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Yalı Çapkını dizilerinin yıldızları da vardı.

GÜLDÜR GÜLDÜR'DE SAHNE ALDIĞINI BİLMEDİĞİNİZ 4 ÜNLÜ İSİM

DOĞUKAN POLAT

Yalı Çapkını'nın ilk sezonuna damga vuran isimlerden Doğukan Polat, henüz şöhret olmadan önce Güldür Güldür'de rol almıştı.

MİNE TUGAY

Mine Tugay ekibin ilk versiyonu olan ve sadece 5 kişiden oluşan minimal ekip Beşer Beşer'de rol almıştı. Ancak sadece 14 bölüm süren programdan, bir süre sonra ayrılmıştı.

OZAN AKBABA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas Çakırbeyli'si olarak müthiş bir şöhret elde eden ve halen bu rolüyle anılan Ozan Akbaba, Güldür Güldür'de rol almış ancak sadece 5 bölüm ekipte kalmıştı.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU

Yeditepe İstanbul, Doktorlar, Geniş Aile ve daha pek çok kült olmuş dizide rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu, halen daha Doktorlar'ın Gestapo Fikret'i olarak anılıyor. Yeşim Ceren Bozoğlu da Güldür Güldür'de rol almış ancak 6. bölümde ayrılmıştı.