Megan Fox'tan şoke eden itiraf! Ortalığı karıştırdı

Bir programa konuk olan Megan Fox, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Brian Austin Green ile evli olduğu dönem hakkında konuşan Megan Fox, ''Evliyken başkalarına âşık oluyordum'' dedi.

2010 yılında Brian Austin Green ile dünyaevine giren Megan Fox'un bu evliliğinden üç çocuğu dünyaya geldi. Ancak Megan Fox ile Brian Austin Green 2022'de boşanma kararı aldı.

Eski eşi Brian Austin Green, 2004'te 'Hope & Faith' setinde ilk tanışmalarıyla başlayan evliliklerini ve 2022'de boşanmalarını anlatan Megan Fox; "O da benim için her zaman harika değildi ama sanırım benim için buna yaslanıp şikâyet etmek ya da öyle görünmesine izin vermek kolay olurdu. sanki bu ilişki tek yönlüydü" dedi.

Kendisi ve Green bir araya geldiğinde çok genç olduğunu ve "Gerçekten bu düzeyde bağlılık ve büyüklükte bir ilişki içinde olmaması gerektiğini" belirtti.

Açıklamalarına devam eden Fox, "Her zaman diğer insanlara âşık olmak gibi birçok şey yaptım. Çocukken işe gider ve âşık olurdum. Hiçbir zaman bekar olma ve o hayatı deneyimleme özgürlüğüne sahip olamadım. Boşandığımda bir an için bunu yapacağımı düşündüm ve üç hafta kadar bekar kaldım" şeklinde konuştu.