Megan Fox Şeyma Subaşı'na özendi! Sosyal medyanın diline düştü

Sevgilisi Machine Gun Kelly ile tercih ettiği sokak tarzıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü isim Megan Fox'tan yeni hamle geldi. Şeyma Subaşı gibi kitap yazan Megan Fox alay konusu oldu.

Ünlü isimler son dönemde yazdıkları kitaplar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Paris Hilton, Britney Spears ve John Stamos'un ardından kitap yazan ünlüler kervanına Megan Fox da dahil oldu.

Hollywood yıldızı Megan Fox, geçtiğimiz günlerde ikinci bir şans verdiği sevgilisi Machine Gun Kelly ile evlilikleri hazırlıkları yaptığı yönünde iddialarla gündeme geldi. Machine Gun Kelly ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü isim Megan Fox da birçok ünlü isim gibi kitap yazdı.

Hayatından izler taşıyan bir kitap yazan Fox, diğer isimlerin yazdıklarından farklı olarak bir şiir kitabı kaleme aldı. Fox, kendi hayatından ilham aldığı şiirlerini Pretty Boys Are Poisonous adlı kitapta topladı.

Brian Austin Green ile evlenip boşanan bir süredir de Machine Gun Kelly ile nişanlı olan 37 yaşındaki oyuncu, kitabında hamile kaldığını ancak karnındaki kızı 10 haftalıkken düşük yaptığını da kitabında duygu dolu dizeler eşliğinde anlattı.

Paris Hilton, Britney Spears ve John Stamos gibi kitap yazan Fox, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Neymiş ne olmuş... Çamaşır makinesi kullanamayan Şeyma Subaşı'nın estetiksiz hali şoke etti!