Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu ve oyuncu kadrosu ilgi gördü. Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan olan yapım bilim kurgu ve aksiyon severlere ev sahipliği yapacak. 2011 yapımı olan filmin yönetmenliğini Rupert Wyatt yapmaktadır. Maymunlar Gezegeni bağlı tekrar çekilen bir filmdir. Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Maymunlar Cehennemi Başlangıç bu akşam Kanal D'de yayınlanacak. Hekimoğlu dizisinin 1 haftalık yılbaşı arası vermesiyle film izleyenlerle buluşacak. Bilim kurgu ve aksiyon türünde çekilen yapımın yönetmen koltuğunda Rupert Wyatt oturuyor. Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ FİLMİ KONUSU NEDİR?

İlki 1968 yılında çekilen serinin en son filmi olan "Maymunlar Cehennemi: Başlangıç" bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor. San Francisco'da ve günümüzde geçen hikayede, genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda, maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ OYUNCU KADROSU

Maymunlar Cehennemi Başlangıç filminin başrollerinde Freida Pinto, Brian Cox, Andy Serkis, James Franco, David Oyelowo, John Lithgow, Tom Felton yer alıyor.