Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola en doğal halini paylaştı! ‘Kendimden beklentim minimumda'

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda Safiye rolünü canlandıran Ezgi Mola filtresiz haliyle fotoğraf paylaştı. Instagram hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu, sıfır makyaj hali ile de büyüledi. Doğal halini gözler önüne seren Mola, “Ben de filtreyi bıraktım, kendimden beklentim minimumda” dedi.

Salı günü ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi, hem hikayesi hem de başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren belli bir izleyici kitlesi oluşturan dizinin her oyuncusu ayrı ayrı takdir ediliyor. Başrollerini, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı dizinin güzel de bir reyting ivmesi var.

Dizide Safiye rolünü canlandıran Ezgi Mola'nın oyunculuk performansı, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. İşletmeci Mustafa Aksakallı ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Mola, Instagram hesabından yaptığı filtresiz paylaşımla doğal güzelliğini gözler önüne serdi.

Filtresiz ve photoshopsuz fotoğrafını yayınlayan oyuncu paylaşımında, "Ben de filtreyi bıraktım. Kendimden beklentim minimumda" ifadelerini kullandı. 37 yaşındaki güzel oyuncunun doğal hali beğeni topladı.