Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Safiye ve Naci'nin sahnelerinde dikkat çeken detay

Masumlar Apartmanı dizisi son bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı dizide Safiye ve Naci'nin sinemaya gitmesi çok konuşuldu. Farah Zeynep Abdullah'ın ve bazı dizi takipçilerinin afiş paylaşımları ise Masumlar Apartmanı'nda dikkat çeken ayrıntılar olarak sosyal medyaya damga vurdu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde olduğu fenomen dizi Masumlar Apartmanı dikkat çeken sahnesi ile sosyal medyada çok konuşuldu. Reyting rekorları kıran dizide, Safiye ve Naci'nin sinemaya gittiği sahnelerde görülen film afişleri dizi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

TRT1'in sezona damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı her bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Salı akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin bu haftaki bölümünde Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye ve Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci'nin sinemaya gittiği sahneler çok konuşuldu. Naci'nin Safiye'yi sokağa çıkmaya ikna etmesi, sinemaya götürmesi, tedirgin olmaması için sinemayı kapatması dizi hayranlarını mest etti.

Büyük bir heyecanla izlenen bu sahnelerdeki bazı detaylar ise seyircinin gözünden kaçmadı. Safiye ve Naci'nin gittiği sinemanın girişindeki afişlerdeki ayrıntılar, ilgili dizi takipçilerinin radarına girdi ve sosyal medyada paylaşılarak çok konuşuldu. Zira dizide gösterilen film afişlerden bir tanesi hariç diğerleri gerçek filmlere ait olmadığı gibi afişlerde yer alan başroller de Masumlar Apartmanı oyuncularının isimleriydi.

Meraklı dizi seyircilerinin gözünden kaçmayan bu detaylar hayranlarını gülümsetti. Gerçek olmayan film afişlerinde dizi oyuncularının isimlerinin yer almasının yanında Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı'nın da uydurma afişlerde Instagram hesabı ismi ÇVL7 olarak kullanıldığı görüldü.

Uydurma film afişlerinin kullanıldığı sahnelerde gerçek bir filme ait tek afiş ise dikkat çekti. Kader Postası afişi, dizinin ikinci yönetmeni olan Çiğdem Bozali'in, Elif Akarsu Polat ile senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı filminin afişiydi. 2019 yılında gösterime giren Kader Postası filminde Tansel Öngel'in de oynadığı biliniyor.

Sevilen dizide İnci rolü ile yer alan Farah Zeynep Abdullah da dizinin yönetmenlerinden Çiğdem Bozali'nin Kader Postası afişini Instagram hesabından paylaşarak dikkatli dizi takipçilerinin yakaladığı bu detayla ilgili gerçeği pekiştirmiş oldu. Ünlü oyuncunun "Aaa kimin filmi bu?" sözleriyle Çiğdem Bozali'yi etiketlediği paylaşımı dizi hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'un ekmek açıklamasına eğlenceli gönderme!

Tuba Büyüküstün'den Seferin Kızı hayranlarını mest eden Engin Akyürek'li yeni kare

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir güzelliğini konuşturdu! Galata Kulesi pozuna beğeni yağdı

Fahriye Evcen Kuruluş Osman setinde! Burak Özçivit'in eşinden makyajsız pozlar

Alişan'ın Eşi Buse Varol gençlik fotoğraflarını paylaştı! Çocukluk pozu çok beğenildi