Farah Zeynep Abdullah, Efe Çelik'le aşk yaşamaya başladı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve senaryo gereği kadroya veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncunun ünlü rapçilerle çalışan müzik prodüktörü Efe Çelik'le aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Kavga eden köpeklerini ayırmak için araya girerek parmaklarına dikiş atılan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah özel hayatıyla gündeme geldi. Masumlar Apartmanı dizisine senaryo gereği veda eden Abdullah, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile aşk yaşamaya başladı.

Snob Magazin'in haberine göre; Çiçeği burnunda aşıkların birlikte çekilmiş ilk karesi ortaya çıktı. Mutlu bir birliktelikleri olan çift, ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşıyor.

İşte çiftin aşk pozu...

EFE ÇELİK KİMDİR?

2 Ekim 1989'da Adana'da dünyaya gelen Efe Çelik'in tanıdık biri olduğu ortaya çıktı. Çelik, çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye'de birçok sanatçıya katkıda bulundu.