Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah köpek kavgasının arasında kaldı! Hastanelik oldu

Son olarak TRT1'de ekrana getirilen ve geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, köpeklerin kavgasını ayırdığı esnada başına gelmeyen kalmadı. Serçe parmağı kırılıp baş parmağının tırnağı çıkan güzel oyuncu hastanelik olurken sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başrollerinde Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola'nın rol aldığı TRT1'in en çok izlenen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği İnci karakteri ile sevilen ve sezon finali bölümünde senaryo gereği kadroya ölerek veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni proje hazırlıklarına başladığı iddia edildi. Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Abdullah, Instagram'dan yaptığı son paylaşımla sevenlerini korkuttu.

Parmakları sargılı olarak poz veren Abdullah, köpeklerinin kavgasını ayırmak için araya girdiğini serçe parmağının kırıldığını ve baş parmak tırnağının çıktığını açıkladı.

Güzel oyuncu paylaşımında 'Fotoğraf koyamadım eylülle boldi kavga ederken araya girdim serçe kırık baş parmak tırnağı çıktı diktiler falan olay olaylar' ifadelerini kullandı.