Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak basketbol oynadı: Başka türlü seni yenemezdim

TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak basketbol oynadı. Eda Gürkaynak, o anları sosyal medya hesabından takipçiler ile paylaşırken 'Son şutumda müdafaanı beklememek etik dışı evet, ama başka türlü yenemezdim seni sevgilim' notunu ekledi.

Masumlar Apartmanı dizisinde ideal erkek olarak görünen ancak içinde büyük bir karanlık saklayan Han karakteri ile izleyenleri mest eden Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak aşkı doludizgin devam ediyor.

Kariyerindeki başarılı ile göz önünde olan Birkan Sokullu aşk hayatında da mutluluğu yakaladı. Sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan Sokullu, sosyal medya paylaşım yapmayı da ihmal ediyor.

Eda Gürkaynak sosyal medya hesabından son olarak paylaştığı video ile dikkat çekti. Sevgilisi Birkan Sokullu ile basketbol oynadığı anları paylaşan Eda Gürkaynak şu notu ekledi:

'O zaman bir ara top atalım seninle" 25.07.2019 // Son şutumda müdafaanı beklememek etik dışı evet, ama başka türlü yenemezdim seni sevgilim'