Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu dikkat çekti: Hayatım sosyal medyada geçmiyor

Meriç Aral ve Efe Tunçer'in 'Teras Noir' adlı YouTube programına konuk olan Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hesaplarını ve fotoğrafına gelen beğeni sayısını takip etmediğini sözlerine ekleyen Sokullu, ''Hayatım sosyal medyada geçmiyor'' şeklinde konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Han karakteri ile oyunculuğunu konuşturan Birkan Sokullu, Meriç Aral ve Efe Tunçer'in "Teras Noir" adlı YouTube programının konuğu oldu. Yakışıklı oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

"Sosyal medya hesaplarını, beğenilerini, reytinglerini takip eder misin?" sorusu yöneltilen Birkan Sokullu, şu sözlerle yanıt verdi:

"Hiç ilişkim yok denebilir. Elbette yaptığım mesleğin farkındayım, insanların beklentilerinin ve sosyal medyanın gücünün de farkındayım, tamamen yok saymıyorum. Yalnızca bu işin prensiplerine aykırı olmamak adına kullanmaya çalışıyorum. Oradan sürekli takip ettiğim bir şey yok Meriç de bilir.

Elbette arkadaşlarımın gönderdiği, kendi aramızda güldüğümüz bazı şeylere setteyken açıp baktığım oluyor ama hayatım orada geçmiyor. Eğer benim elimde telefon görüyorsanız muhtemelen satranç oynuyorumdur."